Piruka- ja präänikupidu

17. augustil toimus Vene talus Rahvuskultuuri teemakuude projekti raames Piruka- ja präänikupidu.

Piruka- ja präänikupeol tutvustati külalistele erinevaid vene pirukaid alates karavaist rasstegaini välja. Vaatamiseks-maitsmiseks olid välja pandud erineva kuju ja suurusega kakukesed, nii soolase kui ka magusa täidisega. Külalised võtsid pererahva üleskutsest võtta enda küpsetatud pirukad kaasa väga aktiivselt osa ja nii oli näituse- ja degustatsioonilaual kokku 18 erinevat küpsetist. Lauale pandi nii tatarlaste poolt vene kööki toodud praetud pirukad beljašid, Jõgevamaalt pärit põlvest-põlve edasi antud retsepti järgi valminud porgandikook kui ka Pariisi õunakook Soomra küla ubinatest. Vene talu noorprenaine tutvustas pirukate ajalugu ja erinevaid tüüpe, taigna tegemist, traditsioonilisi täidiseid ja küpsetamist. Ka külalised tutvustasid enda kaasatoodud küpsetisi. Muusikalise poole eest hoolitses balalaikavirtuoos Ilja Lunin, kelle särtsakas muusika kutsus nii mõnegi külalise jalga keerutama. Ürituse galeriid saab vaadata siit Ning siin on mõnede küpsetiste retseptid: Petrovski karavai kaaluga 300gRasstegai kalatäidisegaMeepräänikudTäname kõiki osalejaid! Toredate kohtumisteni! 17. augustil toimus Vene talus Rahvuskultuuri teemakuude projekti raames Piruka- ja präänikupidu. Professional web hosting site if you are looking some uk web hosting then look click here see picks for uk web site hosting website hosting web uk top high quality which web hosting UK Great Britain read top website hosting review this site here suggest good web hosting website providers review
Piruka- ja präänikupidu
Veronika Meibaum
17. augustil toimus Vene talus Rahvuskultuuri teemakuude projekti raames Piruka- ja präänikupidu.
Piruka- ja präänikupidu
Piruka- ja präänikupeol tutvustati külalistele erinevaid vene pirukaid alates karavaist rasstegaini välja. Vaatamiseks-maitsmiseks olid välja pandud erineva kuju ja suurusega kakukesed, nii soolase kui ka magusa täidisega.

Külalised võtsid pererahva üleskutsest võtta enda küpsetatud pirukad kaasa väga aktiivselt osa ja nii oli näituse- ja degustatsioonilaual kokku 18 erinevat küpsetist. Lauale pandi nii tatarlaste poolt vene kööki toodud praetud pirukad beljašid, Jõgevamaalt pärit põlvest-põlve edasi antud retsepti järgi valminud porgandikook kui ka Pariisi õunakook Soomra küla ubinatest.
Piruka- ja präänikupidu
Vene talu noorprenaine tutvustas pirukate ajalugu ja erinevaid tüüpe, taigna tegemist, traditsioonilisi täidiseid ja küpsetamist. Ka külalised tutvustasid enda kaasatoodud küpsetisi.

Muusikalise poole eest hoolitses balalaikavirtuoos Ilja Lunin, kelle särtsakas muusika kutsus nii mõnegi külalise jalga keerutama.

Ürituse galeriid saab vaadata siit
Ning siin on mõnede küpsetiste retseptid:

Täname kõiki osalejaid! Toredate kohtumisteni!

Piruka- ja präänikupidu 17. augustil toimus Vene talus Rahvuskultuuri teemakuude projekti raames Piruka- ja präänikupidu.
est   rus  
Oktoober 2017
ETKNRLP
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     

Vene taluõu asub Soomra külas Audru vallas, e-post Veronika 55 958 038, Ljubov 5170517