Vene talu soolakurgid ja -kabat¹okid

Soolakurgid ja kabat¹okid sobivad omaette eelroaks või liha ja kartuli juurde. Kabat¹okid tuleks eelnevalt suupärasteks tükkideks lõigata. Sama võiks teha ka suuremate kurkidega.

Marinaad: 1 liiter vett 1 kuhjaga supilusikatäis soola Palju rohelist vastavalt enda maitsele, näiteks: mustsõstralehed, kirsilehed, koriander, till, küüslauguvarred  ja –õied, mädarõikalehed Kui soolamiseks on mitu päeva (ca 3) aega, siis tee marinaad külma veega. Kui on vaja juba järgmiseks päevaks, siis kuumaga. Kurkidel kiirendab protsessi otste äralõikamine. Kabatšokid oleks hea eelnevalt suupärasteks sektoriteks lõigata, kuid see lühendab ka marinaadis olemise aega. Võimaluse korral kasuta nii rohelisi kui ka kollaseid kabatšokke. Lahusta sool. Selleks tuleb soolvett mõne aja jooksul segada. Soolvett tee niipalju, et see kataks kurgid-kabatšokid täielikult. Lao suuremasse kaussi või purki vaheldumisi kurgid ja maitserohelise ning vala peale soolvesi. Kuna kurgid ja kabatšokid kipuvad pinnale tõusma, siis pane kaussi taldrik ja aseta selle peale raskus. Jälgi, et soolatav kraam  oleks veega kaetud. Kui tegid marinaadi külma veega, siis vastavalt sellele, kui ruttu tahad kurke saada, võib nad jätta toatemperatuurile või tõsta jahedamasse kohta – siis soolduvad aeglasemalt. Soovi korral võib enne söömist kurgid-kabatšokid veega üle loputada. NB! Protsessi kiirus sõltub soolatava kraami suurusest, sellest, kas marinaad on tehtud külma või keeva veega ning ka ümbritsevast temperatuurist külma marinaadi puhul.   Soolakurgid ja kabat¹okid sobivad omaette eelroaks või liha ja kartuli juurde. Kabat¹okid tuleks eelnevalt suupärasteks tükkideks lõigata. Sama võiks teha ka suuremate kurkidega. Professional web hosting site if you are looking some uk web hosting then look click here see picks for uk web site hosting website hosting web uk top high quality which web hosting UK Great Britain read top website hosting review this site here suggest good web hosting website providers review
Vene talu soolakurgid ja -kabat¹okid
Soolakurgid ja kabat¹okid sobivad omaette eelroaks või liha ja kartuli juurde. Kabat¹okid tuleks eelnevalt suupärasteks tükkideks lõigata. Sama võiks teha ka suuremate kurkidega.
Vene talu soolakurgid ja -kabat¹okid

Marinaad:

1 liiter vett

1 kuhjaga supilusikatäis soola

Palju rohelist vastavalt enda maitsele, näiteks:

mustsõstralehed, kirsilehed, koriander, till, küüslauguvarred  ja –õied, mädarõikalehed

Kui soolamiseks on mitu päeva (ca 3) aega, siis tee marinaad külma veega. Kui on vaja juba järgmiseks päevaks, siis kuumaga.

Kurkidel kiirendab protsessi otste äralõikamine. Kabatšokid oleks hea eelnevalt suupärasteks sektoriteks lõigata, kuid see lühendab ka marinaadis olemise aega. Võimaluse korral kasuta nii rohelisi kui ka kollaseid kabatšokke.

Lahusta sool. Selleks tuleb soolvett mõne aja jooksul segada. Soolvett tee niipalju, et see kataks kurgid-kabatšokid täielikult.

Lao suuremasse kaussi või purki vaheldumisi kurgid ja maitserohelise ning vala peale soolvesi. Kuna kurgid ja kabatšokid kipuvad pinnale tõusma, siis pane kaussi taldrik ja aseta selle peale raskus. Jälgi, et soolatav kraam  oleks veega kaetud.

Kui tegid marinaadi külma veega, siis vastavalt sellele, kui ruttu tahad kurke saada, võib nad jätta toatemperatuurile või tõsta jahedamasse kohta – siis soolduvad aeglasemalt. Soovi korral võib enne söömist kurgid-kabatšokid veega üle loputada.

NB! Protsessi kiirus sõltub soolatava kraami suurusest, sellest, kas marinaad on tehtud külma või keeva veega ning ka ümbritsevast temperatuurist külma marinaadi puhul.


 

Vene talu soolakurgid ja -kabat¹okid
Vene talu soolakurgid ja -kabat¹okid Soolakurgid ja kabat¹okid sobivad omaette eelroaks või liha ja kartuli juurde. Kabat¹okid tuleks eelnevalt suupärasteks tükkideks lõigata. Sama võiks teha ka suuremate kurkidega.
est   rus  
Oktoober 2017
ETKNRLP
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     

Vene taluõu asub Soomra külas Audru vallas, e-post Veronika 55 958 038, Ljubov 5170517