Vene talu pirukas

Vene talu perenaise Ljubov Petrova pirukas.

Tainas: ¾  klaasi sooja piima6 tl suhkrut Veidi soola 2 muna Väike pakk presspärmi 4 klaasi nisujahu (kõrgem sort)200 g margariini või võid 1 muna määrimiseks Suhkur, sool, munad ja pärm hõõruda omavahel kokku lisada käesoe piim, ning panna  eraldi anumasse, kus pärmisegu saaks kerkida. Samal ajal hõõruda margariin ja jahu omavahel ühtlaseks massiks kokku. Margariin peab jahuga täielikult segunema, suuri tükke ei tohi jääda.. Kui pärm on käinud ja jahusegu valmis, siis paneme kõik kokku.  Tainast tuleb sõtkuda vähemalt 15 min, kuni saame ühtlase ja elastse massi, mis lööb kenasti kausi ja käte küljest lahti ning mis on läikiva pinnaga. Kui tainas on valmis, siis teeme piruka. Täidiseks võib olla ükskõik mis – soolasest magusani. Üks võimalik variant on järgmine: 2 õuna1 pirn 1 suure sidruni riivitud koor Peotäis rosinad Peotäis astelpaju Suhkrut maitse järgi, kuid pigem teha täidis magusam   Enne küpsetama hakkamist tuleb pirukal lasta kerkida u 1h toatemperatuuril. Enne ahjupanemist võib määrida pealt lahtiklopitud munaga, siis pruunistub pirukas paremini ja koorik jääb läikiv. Seejärel küpsetada 180-200 kraadi juures umbes 25-35 min, kuni pirukas on kuldpruun. Parim külma piima või kuuma teega. Head isu! Vene talu perenaise Ljubov Petrova pirukas. Professional web hosting site if you are looking some uk web hosting then look click here see picks for uk web site hosting website hosting web uk top high quality which web hosting UK Great Britain read top website hosting review this site here suggest good web hosting website providers review
Vene talu pirukas
Vene talu perenaise Ljubov Petrova pirukas.

Tainas:

¾  klaasi sooja piima

6 tl suhkrut
Veidi soola

2 muna

Väike pakk presspärmi

4 klaasi nisujahu (kõrgem sort)

200 g margariini või võid

1 muna määrimiseks

Suhkur, sool, munad ja pärm hõõruda omavahel kokku lisada käesoe piim, ning panna  eraldi anumasse, kus pärmisegu saaks kerkida.

Samal ajal hõõruda margariin ja jahu omavahel ühtlaseks massiks kokku. Margariin peab jahuga täielikult segunema, suuri tükke ei tohi jääda..

Kui pärm on käinud ja jahusegu valmis, siis paneme kõik kokku.  Tainast tuleb sõtkuda vähemalt 15 min, kuni saame ühtlase ja elastse massi, mis lööb kenasti kausi ja käte küljest lahti ning mis on läikiva pinnaga.

Kui tainas on valmis, siis teeme piruka. Täidiseks võib olla ükskõik mis – soolasest magusani.

Üks võimalik variant on järgmine:

2 õuna

1 pirn
1 suure sidruni riivitud koor

Peotäis rosinad

Peotäis astelpaju

Suhkrut maitse järgi, kuid pigem teha täidis magusam

 

Enne küpsetama hakkamist tuleb pirukal lasta kerkida u 1h toatemperatuuril. Enne ahjupanemist võib määrida pealt lahtiklopitud munaga, siis pruunistub pirukas paremini ja koorik jääb läikiv. Seejärel küpsetada 180-200 kraadi juures umbes 25-35 min, kuni pirukas on kuldpruun.

Parim külma piima või kuuma teega.

Head isu!

Vene talu pirukas Vene talu perenaise Ljubov Petrova pirukas.
est   rus  
Aprill 2017
ETKNRLP
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Vene taluõu asub Soomra külas Audru vallas, e-post Veronika 55 958 038, Ljubov 5170517